Klasický žloutkový věneček

Není to nic nového, ale právě to patří ke kladům žloutkového věnečku. Připomíná nám dětství, ať už je nám dvacet nebo šedesát, v cukrárnách ho totiž servírují už nějaký ten pátek. A servírovat se bude i dál. Patří k těm nejoblíbenějším zákuskům, a to jak v základní variantě, tak i v úpravě jako farmářský věneček. Kterému dáte přednost vy? Žloutkový věneček vyrábíme také ve formě minidezertu. Odpalované těsto je ale vždy poctivé, vyrobené z másla.

Podobné produkty

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?

%heading
%street
%phone