Není to nic nového, ale právě to patří ke kladům žloutkového věnečku. Připomíná nám dětství, ať už je nám dvacet nebo šedesát, v cukrárnách ho totiž servírují už nějaký ten pátek. A servírovat se bude i dál. Patří k těm nejoblíbenějším zákuskům, a to jak v základní variantě, tak i v úpravě jako farmářský věneček. Kterému dáte přednost vy? Žloutkový věneček vyrábíme také ve formě minidezertu. Odpalované těsto je ale vždy poctivé, vyrobené z másla.
Čas přípravy | 48h |
|||
Minimální Odběr | 1ks |
|||
Hmotnost | 80g |
|||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
|||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
|||
Alergeny
|
Složení pitná voda, cukrová poleva (cukr, glukózový sirup), základ na krém (cukr, modifikovaný škrob, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, sušená syrovátka, laktóza, zahuštovadlo:E404 - alginát vápenatý, aromata, sůl, barvivo: beta karoten (E160a), barvivo E100 - kurkumin, barvivo:E171 oxit titaničný), šlehačka 33% (smetana, carageen E 407), vejce, mléko, pšeničná mouka, máslo, cukr, sůl |
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.