Také máte dost všech těch šizených větrníků, které jsou k dostání na každém rohu? Pravý dezert karamelový větrník má být z odpalovaného těsta, ve kterém je skutečné máslo, pokryt bohatou karamelovou polevou a musí skrývat karamel i uvnitř. Jemnou žloutkovou šlehačku má doplňovat karamelová šlehačka. Přestaňme dělat kompromisy a jezme jen to, co skutečně má chuť. My v cukrářství Viktoria kompromisy neděláme a připravujeme karamelové větrníky i další zákusky a minidezerty podle tradičních receptur.
Čas přípravy | 48h |
|||
Minimální Odběr | 1ks |
|||
Hmotnost | 120g |
|||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
|||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
|||
Alergeny
|
Složení šlehačka 33% (smetana, carageen E 407), cukrová poleva (cukr, glukózový sirup), pitná voda, vejce, pšeničná mouka, cukr, máslo, puding s příchutí vanilka (pšeničný škrob, kukuřičný škrob, barvivo:karoteny, aroma, barvivo:riboflavin), sušená mléčná směs (sušená syrovátka, sušený glukózový sirup, částečně ztužený palmový tuk, stabilizátory(E 340ii, E 452i), emulgátory (E 471,E 472c), barvivo E160a), mléko, sůl |
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.