Moderní francouzský dezert, který v překladu znamená "zelí". Ovšem u nás se nemusíte bát, že by jste kousli do zelí, ale do lahodného a svěžího dezertu. Korpus z odpalovaného těsta, který je doplněn o krustičku z cukru, másla a mouky. "Bulka je plněna přížskou šlehačkou, kterou jsme doplnili višněmi vařenými v pudinku.
Čas přípravy | 48h |
|||
Minimální Odběr | 1ks |
|||
Hmotnost | 90g |
|||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
|||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
|||
Alergeny
|
Složení šlehačka 33% (smetana, carageen E 407), višňový kompot (višně(70%), glukózový sirup, modifikovaný škrob E1442, regulátor kyselosti E330,E331, konzervant E202 - sorban draselný, aroma, ovocný koncerát(bezinka)), pšeničná mouka, pitná voda, vejce, máslo, cukr třtinový, nerafinovaný, cukr, kakao (kakaový prášek, regulátor kyselosti: 501i - uhličitany draselné), mléko, sůl |
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.