Choux s jablky a šlehačkou

Francouzský dezert, který v překladu znamená "zelí". Ovšem u nás se nemusíte bát, že by jste kousli do zelí, ale do lahodného a svěžího dezertu. Korpus z odpalovaného těsta, který je doplněn o krustičku z cukru, másla a mouky. "Bulka je plněna krémem ze zakysané smetany jablíčky vařenými v pudinku a nadýchanou bambulku deezrtu tvoří vanilková šlehačka doplněná o pražené plátky mandlí. 

Parametry

Čas přípravy
48h
Minimální Odběr
1ks
Hmotnost
95g
Skladování
při teplotách od +1°C do +8°C
Spotřeba
do 48 hodin od data doručení
Produkt se již neprodává

Podobné produkty

Přijďte ochutnat naše výrobky

Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.

Kde nás najdete?