Věděli jste, že punčový dort dost možná pochází z Ruska a proto se mu občas přezdívá ruský dort? V naší nabídce ho ale najdete pod známým názvem – a v poctivém a tradičním provedení. Piškotový korpus je macerovaný v domácím punčovém rozvaru a dvakrát promazaný výbornou marmeládou. A ukryly jsme ho pod silnou vrstvu poctivé čokolády, která při krájení parádně křupe. Jednotlivé zákusky jsme stejně jako celý dort nazdobili čokoládovými lístky.
Čas přípravy | 72h |
||||||
Minimální Odběr | 1ks |
||||||
Hmotnost | 1700g |
||||||
Počet porcí | 16 |
||||||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
||||||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
||||||
Alergeny
|
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.