Žloutkový věneček, punčový řez, likérová špička, to jsou absolutní klasiky cukrářské výroby. Stále je na nich ale co objevovat, třeba i věnečky se totiž, byť je všichni dělají podobně, mezi sebou mají značné rozdíly v kvalitě. Ty nejlepší obsahují čerstvou šlehačku a jemný žloutkový krém vytvářející na jazyku podklad pro festival dalších chutí obsažených ve fondánové polevě a odpalovaném těstě.
Čas přípravy | 72h |
|||
Minimální Odběr | 10ks |
|||
Hmotnost | 22g |
|||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
|||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
|||
Alergeny
|
Složení pitná voda, šlehačka 33% (smetana, carageen E 407), základ na krém (cukr, modifikovaný škrob, sušené plnotučné mléko, sušené odstředěné mléko, sušená syrovátka, laktóza, zahuštovadlo:E404 - alginát vápenatý, aromata, sůl, barvivo: beta karoten (E160a), barvivo E100 - kurkumin, barvivo:E171 oxit titaničný), vejce, smetana živočišná 33%, cukrová poleva (cukr, glukózový sirup), pšeničná mouka, máslo, mléko, cukr, sůl |
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.