Neumíte si vybrat z jednotlivých příchutí vašeho svatebního dortu, které pro vás vyrábíme? Zakupte si krabičku s jednotlivými variacemi. Variace svatebních dortů:
1. RASPBERRY- nadýchaný vanilkový korpus potřený malinovým džemem a tvarohovomáslovým krémem, doplněný malinami.
2. GRIOTTE- čokoládový korpus potřený čokoládovým krémem doplněný marinovanými višněmi v pudinku s višňovým likérem.
3. NUCIS - čokoládový a ořechový korpus prokapaný rumových rozvarem a potřený pistáciovým krémem s kousky pražených pistácií.
4. DELIMA - nadýchaný kokosový korpus potřený ostružinovým džemem, máslovým krémem a doplněný čerstvým ananasem.
5. MANDARIN - nadýchaný ořechový korpus prokapaný rumovým rozvarem, potřený nugátovým krémem a doplněný mandarinkami.
6. FABA - čokoládový korpus potřený čokoládovým krémem, doplněný praženými kakaovými boby a slanými pistáciemi.
7. BOMBARDINO - světlý korpus s máslovým mascarpone krémem, pomerančovým likérem, mangovým kompotem a kompotem z lesních jahod.
8. FRUCTUM - nadýchaný vanilkový korpus potřený vanilkovým krémem doplněný o míchané ovoce (ananas, broskve, maliny, hroznové víno).
9. FRAGA - čokoládový korpus prokapaný mandlovým likérem potřený čokoládovým krémem doplněný kompotem z lesních jahod.
10. PECAN - čokoládový korpus prokapaný pomerančovým likérem potřený máslovým krémem se slaným karamelem a pekanovými ořechy.
11. APPLE - čokoládový korpus s tvarohovou náplní s marinovanými jablky, kousky mléčné čokolády a Baileys likérem.
12. AMARETTO - světlý korpus s mandlovým likérem Amaretto, kávou arabica, mascarpone krémem a marcipánovými kousky obalenými v kakau.
Čas přípravy | 168h |
|||||||
Minimální Odběr | 1ks |
|||||||
Hmotnost | g |
|||||||
Počet porcí | ||||||||
Skladování | při teplotách od +1°C do +8°C |
|||||||
Spotřeba | do 48 hodin od data doručení |
|||||||
Alergeny
|
Cukrářství Viktoria pro vás vyrábí poctivé cukrářské výrobky už od roku 2000. Zakládáme si na tom, že naše výrobky jsou nejen krásné, ale i opravdu dobré. Při práci využíváme kvalitní a čerstvé suroviny a snažíme se dodržovat tradiční receptury i postupy.