Desítky hodin práce, ty nejkvalitnější suroviny a výsledek? Pravděpodobně druhá největší bonboniéra, kterou můžete v Česku pořídit! Tahle luxusní kolekce obsahuje dvě sta kusů těch nejlepších čokoládových pralinek o celkové váze více než dva kilogramy! A protože víme, že výjimečné chvíle si žádají i výjimečné chuťové kombinace, najdete v luxusní, ručně vyráběné krabici hned deset druhů čokoládových pralinek, které naši cukrářští mistři vyrábějí exkluzivně jen pro tuto čokoládovou kolekci! Vychutnejte si netradiční kombinaci limetky s medem nebo chuť jasmínu s pomerančem. Naše největší bonboniéra není jen dech beroucím dárkem pro někoho blízkého, ale bude i ozdobou společenských akcí, od plesů po tiskové konference. Nicméně nezapomeňte na to, že objednat je potřeba 30 dní dopředu!
Pralinky ukryté uvnitř:
- Jasmín s pomerančem: Vychutnejte si netradiční kombinaci jasmínu a pomeranče! Náplň připravujeme z 66% čokolády od Cacao Barry, kterou dochucujeme jasmínem, a z kousků kandovaného pomeranče. Celá pralinka je potažená 55% čokoládou Elianza.
- Limetka s medem: Netradiční, ale skvělé spojení čerstvých limetek, lesního medu, který nám dodává pan Hrdlička, a 70% čokolády Saint Dominique od Cacao Barry. Jemná a zajímavá chuť, která zaujme každého.
- Malina s kakaovými boby: Maliny v kombinaci s kapkou smetany, trochou másla a špetkou muškátového oříšku – tak vypadá náplň této pralinky. Potažená jen 70% hořkou čokoládou. A pak, že se protiklady nepřitahují!
- Cognac s Maralumi: Zadáno pro milovníky koňaku! Náplň této pralinky je totiž připravená z 64% hořké čokolády Maralumi od Michela Cluizela a koňaku X.O. od Bache Gabrielsena. Chuť této pralinky je zjemněná smetanou a ideální pro milovníky opravdu kvalitní čokolády.
- Irská káva: Jak chutá Irsko? Jako tato pralinka! Tedy po kávě a irské whisky Tullamore Dew, které společně se 70% čokoládou Saint Dominique tvoří náplň. Skořápka je z 55% čokolády Excellence Cacao Barry.
- Ganáž 99%: Čistá čokoláda! Tahle netradiční pralinka je připravená z 99% čokolády od Michela Cluizela a je ideální pro všechny, kteří si chtějí vychutnat jemnou a čistou chuť čokolády bez dalších příměsí. Silná v chuti, ale přesto i jemná.
- Gianduia s pistáciemi: Vyzkoušejte, že i slaná chuť si s čokoládou rozumí! Náplň je z mléčné čokolády Kayambe, lískooříškové pasty a pražených nasolených pistácií. Netradiční kombinace, kterou si zamilujete!
- Maracuja s Mangarem: Čokoláda si s tropickým ovocem rozumí a důkazem budiž tato pralinka. Mléčná čokoláda Mangaro od Michele Cluizela vyrobená z kakaových bobů z Madagaskaru se tu snoubí s chutí tropického ovoce maracuja.
- Tradiční pralinka: Jste klasik? Pak sáhněte po tradiční čokoládové pralince, kterou tvoří šlehaný máslový krém s pastou z lískových oříšků z oblasti Piemont. Sladší, nicméně tradiční chuť vás uchvátí!
- Černý rybíz: Vychutnejte si netradiční spojení želé z černého rybízu a jemné čokoládové náplně ze 70% čokolády a smetany. Skořápku této pralinka pak tvoří 55% čokoláda, která dokonale křupne!